Perkhidmatan Kereta Sewa Bersama Pemandu

PERKHIDMATAN KERETA SEWA BERSAMA PEMANDU PASIR GUDANG.

“Kereta Sewa Pasir Gudang juga menawarkan perkhidmatan kereta sewa bersama pemandu atau ‘Car Rental With Chauffeur’.

Assalamualaikum dan Selamat Pagi,

Kami adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan sewa kereta terbesar di Pasir Gudang.  Selain daripada perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri, Sewa Kereta Pasir Gudang juga menawarkan perkhidmatan kereta sewa berserta pemandu atau ‘Car Rental with Chauffeur’.

 

Pemandu profesional kami boleh membawa anda ke mana sahaja destinasi yang anda mahukan di dalam Malaysia.  Mereka terdiri daripada pemandu yang arif dengan selok belok jalan di seluruh Malaysia.  Jadi pastinya perjalanan yang selesa dan selamat serta servis bertaraf 5 bintang untuk anda yang menggunakan khidmat kami.

Kereta-kereta yang menjadi pilihan pelanggan untuk perkhidmatan ini kebiasaannya adalah Vellfire, Starex, Estima, Alphard, Innova, Exora, Van Hiace, Accord dan Camry.  Namun, tiada halangan untuk anda memilih model kereta selain daripada yang telah disebutkan kerena kereta sewa di pasir gudang terdiri daripada pelbagai jenis dan saiz.

MPV sewa pasir gudang

Pilihan adalah mengikut bajet anda dan harga pakej yang kami berikan lengkap termasuk minyak kenderaan, bayaran tol dan juga bayaran pemandu profesional.  Harga yang ditawarkan dijamin berpatutan dan tiada bandingan.  Di sini juga kami amat menitikberatkan kereta sewa yang diselenggara baik, bersih dan selesa buat pelanggan kami.  Jadi, tiada yang perlu diragukan kerana segalanya adalah yang terbaik untul pelanggan kami.

 

marilah menyewa dengan Kereta Sewa Pasir Gudang!!

Air mineral akan disediakan percuma untuk anda (termasuk semua penumpang)

HUBUNGI KAMI BAGI MENDAPATKAN HARGA SEWAAN BERSAMA PEMANDU

 

KERETA SEWA PASIR GUDANG 

D16-A JALAN HELANG 2 TAMAN SCIENTEX,

PASIR GUDANG

Office (direct line): 013 317 4000